Siden jeg jobber i en butikk som stenger aldri er jeg i mellomtid vant til, at jeg jobber nesten alle helligdager. Også i år til påske er  jeg nesten hver dag på jobb. Ja – det hadde vært fantastisk med en liten tur til syden med verdens beste… men når hadde det det ikke vært?

Men det er også absolutt i orden at jeg er på jobb. Jeg har en viktitg regel i livet mitt: Der er kun jeg som bestemmer hvordan jeg har det i dag. Uansett hvilke oppgaver jeg har på en dag, hvilke mennesker jeg møte eller hva ellers skje – ingen kan forandre hvordan jeg føler meg i dag. Og jeg – det er også et prinsipp –  har det alltid bra.

 

Jeg har i dag og hadde de siste dagene verdens beste påskestemmning. Fordi jeg bestemte at jeg har verdens beste påskestemmning. Og det et den beste: Det er smittende. Jeg fikk så mange smiler og nydelige påskehilsen tilbake at det var kun en glede å være på jobb.

Pynt på påske

Pynt på påske

 

Tiden når jeg var ikke på jobb brukte mannen og jeg og vi gikk  på tur i Horten, tok masse tid for en deilig frokost og koste oss med film på sofaen.

Hva gjørde dere til påske?

Mange hilsen

Janine

Skogstur til påske 2018

Skogstur til påske 2018