Allerede før vi flytted til Norge likte jeg en del norske designere. De jeg må nevne da er Arne & Carlos – og Tilda aka Tone Finnanger. I min bokhylla finner du 7 av hennes bøker – og jeg elsker alle.

Jeg vet egentlig ikker hvordan det kom – men når jeg var på lørdag hos en hobbytreff i byens Hobbybutikk kom samtalen til henne. Jeg fortalte en venninne at jeg er en Tilda – Fangirl – og hennes svar var. „Oh – vet du at hun bor også her i Vestfold. Jeg møtte henne en gang hos Panduro i Tønsberg.“ This made my day. No – this made my weekend. And maybe my week.

nålmappe

En nålmappe i Tilda – Stil

Ja, det har ingen å si hvor en person bor – men at jeg tilfeldig bor ikke langt bort av en designer jeg liker i så mange år – det er kun kult. Siden jeg var på jobb i går måtte jeg vent til i dag – men rett etter dagens frokost måtte jeg går til symaskin og hadde ingen valg: Jeg sydde noen Tilda – relatert.

Siden jeg hadde ikke så masse stoff hjemme (og det var umulig for meg å vente til hobbybutikken i byen åpner klokka 10) var det lett å bestemme hva jeg skal sy: en nålmappe. Det er noen nyttig en altid kan bruke og jeg hadde stoff som passer til prosjektet. Jeg fant idè i boka „Tildas Haus“ (siden det er en tysk versjon) som mener „Tildas hus“ på norsk.

Jeg tror samtalen førte til at jeg er igjen i Tilda – fever og jeg skal sy lit vårpynt i de neste dagene.

Men det skal jeg vise senere til dere.

Jeg håper dere får verdens beste dag.

Masse hilsen

Janine